Analýza odlišností v chování spotřebitelů na trhu luxusní kosmetiky v závislosti na způsobu nakupování - Štěpánková, Barbora; Machek, Martin; Hartová, Dominika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem diplomové práce je představit rozdíly v chování mezi spotřebiteli, kteří nakupují luxusní kosmetiku na internetu a kteří ji naopak nakupují pouze v kamenných prodejnách. Na základě případové studie luxusní kosmetické značky a kvantitativního výzkumu budou identifikovány hlavní motivační faktory nákupu a případná doporučení pro značku Kiehl’s. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se soustředí na definici luxusu, luxusní kosmetiky, elektronického obchodu a v poslední části také na samotné dilema luxusu ve spojení s internetem. Praktická část pak obsahuje případovou studii značky Kiehl’s a kvantitativní výzkum zaměřený na zjištění odlišného chování mezi spotřebiteli.
Vedoucí práce: Martin Machek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses