Čínské infrastrukturní investice v regionu zemí střední a východní Evropy z pohledu iniciativy One Belt One Road - Plojhar, Václav (2018)
Cílem diplomové práce je posoudit, zda čínské infrastrukturní investice ve střední a východní Evropě odpovídají konceptu iniciativy One Belt One Road