Čínské infrastrukturní investice v regionu zemí střední a východní Evropy z pohledu iniciativy One Belt One Road - Plojhar, Václav; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; De Castro, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem diplomové práce je posoudit, zda čínské infrastrukturní investice ve střední a východní Evropě odpovídají konceptu iniciativy One Belt One Road
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses