Protidrogová politika vybraných latinskoamerických států - Čmelík, Jan (2017)
ABSTRAKT V mé bakalářské práci se zaměřuji především na postup Spojených států amerických ve vztahu k drogovému průmyslu a obchodu v Kolumbii. V této souvislosti se zabývám také tzv. Plánem Kolumbie a jeho účinností. Analyzuji válku proti drogám ze tří teoretických náhledů – realismu, liberalismu a konstruktivismu.