Protidrogová politika vybraných latinskoamerických států - Čmelík, Jan; Rolenc, Jan Martin, 1980-; Němec, Jan, 1980 srpen 23.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
ABSTRAKT V mé bakalářské práci se zaměřuji především na postup Spojených států amerických ve vztahu k drogovému průmyslu a obchodu v Kolumbii. V této souvislosti se zabývám také tzv. Plánem Kolumbie a jeho účinností. Analyzuji válku proti drogám ze tří teoretických náhledů – realismu, liberalismu a konstruktivismu.
Vedoucí práce: Jan Martin Rolenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses