Institut oddlužení ve vybraných případech. - Mikolášiková, Beáta (2017)
Předkládaná diplomová práce se zabývá institutem oddlužení, jako jednou z možných forem řešení úpadku dlužníka. Hlavním cílem práce je analyzovat aktuální situaci v České republice a doplnit je o zhodnocení přínosů a úskalí novelizací zákona.