Institut oddlužení ve vybraných případech. - Mikolášiková, Beáta; Drozen, František; Novák, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Předkládaná diplomová práce se zabývá institutem oddlužení, jako jednou z možných forem řešení úpadku dlužníka. Hlavním cílem práce je analyzovat aktuální situaci v České republice a doplnit je o zhodnocení přínosů a úskalí novelizací zákona.
Vedoucí práce: František Drozen
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses