Marketingová strategie franchisového řetězce Bageterie Boulevard - Brtinská, Kateřina (2017)
Diplomová práce se zabývá analýzou marketingové strategie společnost Bageterie Boulevard. Jelikož Bageterie Boulevard je společnost fungující na bází franchisingu, teoretická část práce je zaměřena na objasnění významu franchisingu a jeho fungování. V teoretické části budou take vysvětleny základní pojmy marketingu.Praktická část se zabývá marketingovým mixem Bageterie Boulevard a její marketngovou stragií. Cílem práce je zhodnocení marketingové strategie Bageterie Bouelvard a doporučení možné změny do budoucna.