Marketingová strategie franchisového řetězce Bageterie Boulevard - Brtinská, Kateřina; Olšanová, Květa; Neumannová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce se zabývá analýzou marketingové strategie společnost Bageterie Boulevard. Jelikož Bageterie Boulevard je společnost fungující na bází franchisingu, teoretická část práce je zaměřena na objasnění významu franchisingu a jeho fungování. V teoretické části budou take vysvětleny základní pojmy marketingu.Praktická část se zabývá marketingovým mixem Bageterie Boulevard a její marketngovou stragií. Cílem práce je zhodnocení marketingové strategie Bageterie Bouelvard a doporučení možné změny do budoucna.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses