Atraktivita investičního prostředí ČR pro firmu Tesla Motors - Hrabalová, Martina; Bolotov, Ilya; Hinčica, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce se zabývá analýzou atraktivity investičního prostředí České republiky pro firmu Tesla Motors, americkou společnost zabývající se především vývojem a výrobou elektromobilů Tesla. V teoretické části je představena společnost Tesla Motors a prostřednictvím PEST analýzy jsou rozebrány podmínky pro automobilový průmysl v zemi. Praktická část práce spočívá ve vytvoření SWOT analýzy, ve které jsou zhodnoceny silné a slabé stránky země, stejně tak jako příležitosti a hrozby, které by investice společnosti Tesla Motors na území České republiky pro firmu představovala.
Vedoucí práce: Ilya Bolotov
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses