Mezinárodní obchod v modelu ESVO v komparaci s EU - Kučerová, Kateřina; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou mezinárodního obchodu v Evropském sdružení volného obchodu a jeho porovnáním s Evropskou unií. Dále je tato práce zaměřena na analýzu, zda mají státy Evropského sdružení volného obchodu opodstatnitelné důvody k nevstoupení do Evropské unie. Součástí této práce je také vytvoření konstrukce, jak by se změnila Evropská unie, kdyby státy Evropského sdružení volného obchodu byly její součástí.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses