Model Lean Canvas specifického restauračního zařízení - Baxa, Daniel; Kvítková, Zuzana; Daňková, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce představuje prostřednictvím Lean Canvas modelu projekt specifického restauračního zařízení, které bude zaměřeno ryze na nakládaný hermelín. Teoretická část práce se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů týkajících se daného tématu a dále se zabývá vysvětlením pojmů v oblasti stravovacích služeb, konkrétně formami podnikání v pohostinství a teoretickým základem Lean Canvas modelu. Praktická část rozebírá provedený průzkum trhu jak na straně nabídky, tak i na straně poptávky a následně prostřednictvím Lean Canvas modelu představuje celý projekt. Cílem diplomové práce je nejen zobrazení uceleného přehledu o projektu hermelínového baru, ale také zhodnocení realizovatelnosti celého projektu a potvrzení myšlenky, zdali toto specifické restaurační zařízení se zaměřením na nakládaný hermelín má či nemá své místo na trhu. Výsledkem práce je prokázání veliké oblíbenosti nakládaného hermelínu jako pokrmu a hermelínový bar má tudíž své místo na trhu.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses