Zvyšování kvality cestovních kanceláří - Roudnická, Anna; Kvítková, Zuzana; Chaloupka, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Hlavním cílem diplomové práce je identifikace faktorů, které jsou rozhodující při hodnocení kvality cestovních kanceláří z pohledu zákazníka. K dílčím cílům patří zhodnotit současný stav certifikace kvality v oblasti cestovního ruchu v České republice a vybraných zemích Evropské unie a navrhnout samostatnou certifikaci pro sektor cestovních kanceláří. Teoretická část se věnuje charakteristice klíčových pojmů v oblasti kvality cestovního ruchu. V praktické části jsou vyhodnoceny rozhodující faktory kvality, které byly zjištěny pomocí dotazníkového šetření a jsou poskytnuta obecná doporučení, která by mohla přispět ke zvýšení kvality cestovních kanceláří. Je zde představen návrh certifikace cestovních kanceláří a rozbor národních systémů kvality.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses