Podnikatelský plán a založení cestovní agentury - Procházková, Petra; Kvítková, Zuzana; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem diplomové práce je vytvořit podnikatelský plán na založení cestovní agentury, která se zabývá netradičními prohlídkami Prahy formou hry pro studenty středních škol v rámci školních výletů. Součástí práce je představení struktury podnikatelského záměru a teoretických základů podnikání s ohledem na cestovní ruch a související legislativu. Druhá část diplomové práce je věnována zpracování podnikatelského plánu pro cestovní agenturu za účelem interního využití v praxi. Plán obsahuje představení podnikatelského nápadu, plán realizace, finanční a marketingový plán a analýzu rizik. Na základě zorganizované ukázkové prohlídkové hry, která je v rámci práce vyhodnocena, jsou určena stanoviska pro budoucí vývoj cestovní agentury
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses