Problematika dětské práce syrských uprchlíků v Turecku a reakce EU - Netíková, Kateřina; Sejkora, Jiří, 1985-; Neumann, Pavel, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce se zabývá problematikou dětské práce syrských uprchlíků v Turecku a reakcí EU. Cílem této práce bylo posoudit rozměr problematiky dětské práce syrských uprchlíků v Turecku, zhodnotit přístup k řešení dané problematiky ze strany Turecka a Evropské unie a nastínit možná alternativní řešení. Hlavními použitými metodami práce byla analýza a syntéza. Autorka dospěla k závěru, že problém dětské práce syrských uprchlíků v Turecku je v dnešní době velmi aktuálním a měli by se jím, jak Turecko, tak Evropská unie mnohem více zabývat.
Vedoucí práce: Jiří Sejkora
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses