Právní aspekty dotačního opatření "Předčasné ukončení zemědělské činnosti" - Slanař, Jan; Štěpánek, Petr; Černý, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato práce si klade za cíl pomocí analyticko-deskriptivních a komparativních metod zjistit, jestli byla pro opatření "Předčasné ukončení zemědělské činnosti" Programu rozvoje venkova správně přenesena legislativa z evropské úrovně do vnitrostátního práva. Podrobněji budu zkoumat samotné poskytnutí příjmů starším zemědělcům, jeho vliv na omlazení zemědělství a posílení životaschopnosti podniků. Výstupem práce by nakonec mělo být vyhodnocení, nakolik byly a jsou dané cíle naplňovány.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses