Migrace z Mexika do USA a její dopady na ekonomiku Spojených států - Pavlová, Martina; Procházková Iliniţchi, Cristina; Jedlinský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
PAVLOVÁ,M.: Migrace z Mexika do USA a její dopady na ekonomiku Spojených států. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola ekonomická, Fakulta mezinárodních vztahů, 2017. Vedoucí bakalářské práce: Ing. Cristina Procházková Ilinitchi, Ph.D.Bakalářská práce se zabývá problematikou migrace z Mexika do Spojených států a následných dopadů na ekonomiku Spojených států. Teoretická část se zaměřuje na vysvětlení obecné migrace, jejích typů, příčin a současného trendu. Analytická část se věnuje konkrétní migraci z Mexika do Spojených států a zároveň hodnotí její dopady na ekonomiku USA.
Vedoucí práce: Cristina Procházková Ilinitchi
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses