Nastavení efektivní prodejní strategie firmy v sektoru služeb na B2B trhu - Chvojková, Gabriela (2017)
Tato diplomová práce má za cíl popsat, jakým způsobem se vytváří efektivní obchodní strategie na B2B trhu, konkrétně v sektoru služeb. Pomocí mapování několika celosvětově osvědčených obchodních metodologií a procesů se snaží přiblížit, jak by měli v dnešní velice konkurenčním prostředí firmy efektivně obchodovat a plánovat taktiku prodeje. Z praktického hlediska tato práce popisuje nastavení obchodní strategie konkrétní firmy, která následně analyzuje výsledky této implementace. Jak z teoretického, tak praktického výzkumu lze identifikovat, že používání správných strategických praktik v obchodních procesech vede k úspěšnému rozvoji podniku.