Nastavení efektivní prodejní strategie firmy v sektoru služeb na B2B trhu - Chvojková, Gabriela; Andera, Michal, 1984-; Dvořák, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato diplomová práce má za cíl popsat, jakým způsobem se vytváří efektivní obchodní strategie na B2B trhu, konkrétně v sektoru služeb. Pomocí mapování několika celosvětově osvědčených obchodních metodologií a procesů se snaží přiblížit, jak by měli v dnešní velice konkurenčním prostředí firmy efektivně obchodovat a plánovat taktiku prodeje. Z praktického hlediska tato práce popisuje nastavení obchodní strategie konkrétní firmy, která následně analyzuje výsledky této implementace. Jak z teoretického, tak praktického výzkumu lze identifikovat, že používání správných strategických praktik v obchodních procesech vede k úspěšnému rozvoji podniku.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses