Vliv ICT na rozhodování o nákupu u Generace Y v České republice - Matějíčková, Lucie; Smutný, Zdeněk; Šperková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Diplomová práce se věnuje vlivu ICT na rozhodování o nákupu u Generace Y v České republice. V teoretické části je definována Generace Y a nákupní chování a popsán rozhodovací proces kupujícího. Dále je zde popsán vliv ICT na rozvoj internetového obchodování a internetový marketing s důrazem na e-mail marketing. Praktická část se věnuje vyhodnocení a analýze výsledků kvantitativního výzkumu zaměřeného na českou Generaci Y. Výsledkem je analýza faktorů ovlivňujících rozhodování o nákupu v internetových obchodech a účinnost marketingových sdělení zasílaných prostřednictvím e-mailu.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses