Návrh na vylepšení komunikační strategie společnosti U!com v Arménii - Hakobyan, Siranush (2017)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat komunikační strategii společnosti U!com. Práce se skládá ze dvou části, a to teoretické a praktické. Teoretická část popisuje marketingový mix, SWOT analýzu, komunikační strategii, marketingové a komerční komunikace a taktéž popisuje nejaktuálnější trendy v oblasti marketingu a metody marketingového výzkumu.V praktické části se tato práce zabývá představením společnosti U!com a jejím působením v Arménii včetně SWOT analýzy a konkurenční analýzy. Tato část se rovněž zabývá analýzou komunikační strategie společnosti U!com. V neposlední řadě je uvedeno dotazníkové šetření a na základě výsledků tohoto šetření jsou navržena doporučení pro zdokonalení komunikační strategie U!com.