Technologie RFID a její zavedení do podniku - Znamenáček, Jan (2017)
Cílem práce je seznámit čtenáře s technologií RFID a její implementací do podniku. Radio – frekvenční identifikační technologie je v poslední době obor, který se velmi rychle rozšiřuje a nahrazuje stávající systémy pro identifikaci zboží.Teoretická část práce je zaměřena na technické specifikace, související hardware a software, možnosti využití, omezení a limity této technologie a také postup zavádění RFID v podniku. Cílem teoretické práce je také seznámit čtenáře s postupy implementace technologie do podniku.V praktické části se věnuji jednotlivým krokům při implementaci technologie RFID ve vybraném podniku společně s cenovou kalkulací a výhodami a nevýhodami.