Technologie RFID a její zavedení do podniku - Znamenáček, Jan; Sigmund, Tomáš; Zíková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Cílem práce je seznámit čtenáře s technologií RFID a její implementací do podniku. Radio – frekvenční identifikační technologie je v poslední době obor, který se velmi rychle rozšiřuje a nahrazuje stávající systémy pro identifikaci zboží.Teoretická část práce je zaměřena na technické specifikace, související hardware a software, možnosti využití, omezení a limity této technologie a také postup zavádění RFID v podniku. Cílem teoretické práce je také seznámit čtenáře s postupy implementace technologie do podniku.V praktické části se věnuji jednotlivým krokům při implementaci technologie RFID ve vybraném podniku společně s cenovou kalkulací a výhodami a nevýhodami.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses