Uživatelské rozhraní aplikace pro rozesílání SMS - Havelka, Jan; Vojíř, Stanislav; Smutný, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Webové aplikace postupně nahrazují aplikace desktopové a jsou často využívány jako ko-munikační kanál mezi firmou a zákazníkem, přáteli nebo například rodinou. Psaní textových zpráv je však stále nejpoužívanější komunikační kanál.Cílem této bakalářské práce je navrhnout a vytvořit uživatelské rozhraní pro hromadné zasílání SMS zpráv, jež bude napojeno na existující službu, která s rozhraním komunikuje pouze na úrovni databáze. Práce dokumentuje vývoj od počátku. Nejdříve jsou shromáždě-ny požadavky na funkcionalitu, podle kterých je vytvořen diagram případů užití, následuje tvorba struktury databáze, návrhy obrazovek (drátěné modely) a v závěru realizace pro-gramové části včetně testování.Práce je vhodná především pro toho, kdo už nějaké zkušenosti s tvorbou webových stránek má a rád by obohatil své znalosti. Inspirací může být tato práce také pro veřejnou správu či podnikatele, kteří poptávají či přemýšlí o obdobné službě.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses