Implementace Cisco Unified Communications architektury jako cloudové služby - Zitta, Vladimír; Bruckner, Tomáš, 1974-; Hnát, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Diplomová práce se zabývá nasazením Cisco Unified Communications architektury jako cloudové služby, která umožní bezpečně provozovat kompletní podnikovou telefonii a videokonferenční řešení pro více na sobě nezávislých skupin uživatelů. První část práce je věnována základní terminologii, popisu komponent a protokolů, které byly v práci použity. Druhá část je praktická a zabývá se naplněním cíle práce, tedy návrhem a realizací řešení, které zajistí požadované telefonní a videokonferenční služby v cloudu. Popsány jsou požadavky na řešení, design řešení, nasazení virtuálních strojů, konfigurace serverů a testování funkčnosti.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses