Klíčové in-store marketingové nástroje a aktivity v maloobchodě s módním oblečením - Dzhuromska, Anastasiia; Tahal, Radek, 1970-; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem diplomové práce je prozkoumat specifika marketingové komunikace módních značek, definovat hlavní nástroje, které používá módní brand v maloobchodech, a specifikovat nové trendy v této oblasti.Na příkladu značek Zara a Topshop je analyzováno, které nástroje tyto firmy využívají. Diplomová práce je rozdělena na praktickou a teoretickou část. Teoretická část je zaměřena na marketingovou komunikaci módních značek, včetně rozboru využití konkrétních komunikačních nástrojů a nových trendů, které využívají módní značky v obchodech. Dále je v teoretické části popsáno, které nástroje ve svých prodejnách využívají značky Zara a Topshop.Podstatou praktické části je shrnutí metodologie vlastního výzkumu, popis metody sběru dat a také souboru respondentů. Marketingový výzkum zjišťuje celkovou spokojenost respondentů s in-store prostředím značek Zara a Topshop. Druhá část marketingového výzkumu porovnává vnímání jednotlivých značek zákazníky z různých států. Poslední část vyhodnocuje výsledky primárních dat získaných výzkumem se záměrem definovat vliv komunikačních nástrojů na spotřebitele.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses