Vstup společnosti Yoggies na zahraniční trh - Vizingrová, Kateřina (2017)
Tato diplomová práce se zabývá internacionalizací malé české firmy, která prodává krmiva pro psy a kočky. Cílem této práce je vybrat vhodný trh pro zahraniční expanzi, provést strategickou analýzu vybraného trhu a zvolit vhodnou formu vstupu na zahraniční trh. Výběr trhu je proveden v několika krocích. Nejprve je zvoleno několik potenciálních zemí, které jsou vhodné pro zahraniční expanzi, následně jsou vybrána relevantní kritéria a poté je provedeno samotné porovnání na základě dostatečného množství podkladových informací.