Vstup společnosti Yoggies na zahraniční trh - Vizingrová, Kateřina; Král, Petr, 1979-; Vokáč, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato diplomová práce se zabývá internacionalizací malé české firmy, která prodává krmiva pro psy a kočky. Cílem této práce je vybrat vhodný trh pro zahraniční expanzi, provést strategickou analýzu vybraného trhu a zvolit vhodnou formu vstupu na zahraniční trh. Výběr trhu je proveden v několika krocích. Nejprve je zvoleno několik potenciálních zemí, které jsou vhodné pro zahraniční expanzi, následně jsou vybrána relevantní kritéria a poté je provedeno samotné porovnání na základě dostatečného množství podkladových informací.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses