Marketing zaměřený na generaci 50+ - Stránská, Michaela; Král, Petr, 1979-; Machek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem diplomové práce je vytvořit doporučení pro obchodní strategie a marketingové kampaně zacílené na spotřebitele starší padesáti let. Dílčím cílem práce je charakterizovat generace spadající do této věkové kategorie. V rámci práce je realizován vlastní kvalitativní výzkum, prostřednictvím kterého byly zjišťovány potřeby věkové skupiny 50+ a názory na současné marketingové kampaně přímo od těch, pro které jsou tyto kampaně určeny. Práce přispívá k pochopení a bližšímu poznání specifické cílové skupiny spotřebitelů 50+ a navrhuje doporučení pro marketingové a obchodní strategie. Představuje tak praktický přínos pro pracovníky marketingu a obchodu.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses