Online služby v cestovním ruchu a jejich vliv na chování spotřebitele - Potocká, Barbora (2017)
Tato diplomová práce se zabývá online technologiemi v cestovním ruchu a jejich vlivem na formu poskytovaných služeb a chování spotřebitele cestovního ruchu. Cílem je určit, jakým způsobem vnímá nové technologie současný a budoucí klient a implikace těchto poznatků do návrhu komunikace s klientem.