Online služby v cestovním ruchu a jejich vliv na chování spotřebitele - Potocká, Barbora; Kvítková, Zuzana; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato diplomová práce se zabývá online technologiemi v cestovním ruchu a jejich vlivem na formu poskytovaných služeb a chování spotřebitele cestovního ruchu. Cílem je určit, jakým způsobem vnímá nové technologie současný a budoucí klient a implikace těchto poznatků do návrhu komunikace s klientem.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses