Sociální média a jejich vliv na nákupní rozhodování generace Y v oblasti cestovního ruchu - Farkačová, Nikola; Kvítková, Zuzana; Havlíčková, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem diplomové práce je analyzovat jak sociální média ovlivňují nákupní rozhodování generace Y, a to konkrétně v oblasti cestovního ruchu. Práce zkoumá problematiku v jaké fázi procesu nákupního rozhodování mají sociální média největší vliv na spotřebitele z řad generace Y. Teoretická část se věnuje pojmu generace Y a charakterizuje její nejtypičtější znaky. Dále práce objasňuje princip nákupního rozhodování a fungování jednotlivých sociálních médií, a to v kontextu cestovního ruchu. V neposlední řadě jsou v teoretické části připomenuty požadavky generace Y na jednotlivé subjekty cestovního ruchu. V praktické části je představen primární průzkum.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses