Efektivita interního vzdělávání a rozvoje ve společnosti Hays Czech Republic, s.r.o. - Pešáková, Michaela; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Cetkovský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce se věnuje problematice interního vzdělávání a rozvoje ve společnosti Hays Czech Republic, s.r.o., která působí v oblasti profesionálního recruitmentu. Cílem práce je zhodnotit efektivitu současného nastavení systému rozvoje a vzdělávání. Daná problematika je podložena v teoretické části, následuje představení společnosti včetně aktuálních vzdělávacích a rozvojových programů. Poté je provedena samotná analýza za využití stávajících informací společnosti a dále pomocí hloubkových rozhovorů s vedoucími pracovníky a dotazníkového šetření se členy jejich týmů. Na základě získaných informací dochází k identifikaci oblastí, kde existuje potenciál pro zlepšení, a v závěru také k navržení doporučení, jak by ho mohlo být dosaženo.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses