Specifika fungování a vývoje komoditního trhu se zaměřením na zlato - Chovancová, Iveta; Taušer, Josef; Jurek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce je zaměřena na prozkoumání specifik komoditního trhu a jeho fungování, historický i současný vývoj, význam komodit a způsoby obchodování na komoditním trhu. Práce na základě statistických dat do hloubky analyzuje trh zlata, jako jedné z nejvýznamnějších komodit, a poskytuje ucelený pohled na komoditní trh obecně i na zlato jako významnou komoditu.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses