Význam značky pro komerční úspěšnost produktu na příkladu automobilového průmyslu a značky Škoda Auto - Drábková, Martina (2017)
Diplomová práce zkoumá význam značky pro komerční úspěšnost produktu na příkladu automobilového průmyslu a značky Škoda Auto. Na základě terénního výzkumu i výzkumu sekundárních dat byly stanovené důvody významu budování značky a investování do marketingové komunikace.Hlavním přínosem práce jsou návrhy a doporučení na možné budoucí směřování marketingové komunikace značky Škoda Auto.