Význam značky pro komerční úspěšnost produktu na příkladu automobilového průmyslu a značky Škoda Auto - Drábková, Martina; Postler, Milan, 1960-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce zkoumá význam značky pro komerční úspěšnost produktu na příkladu automobilového průmyslu a značky Škoda Auto. Na základě terénního výzkumu i výzkumu sekundárních dat byly stanovené důvody významu budování značky a investování do marketingové komunikace.Hlavním přínosem práce jsou návrhy a doporučení na možné budoucí směřování marketingové komunikace značky Škoda Auto.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses