Terezín ako atraktivita cestovného ruchu - Bôriková, Michaela; Abrhám, Josef; Zdenková, Karolína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cieľom diplomovej práce je vypracovanie celistvej analýzy dostupných poznatkov týkajúcich sa problematiky temného cestovného ruchu a ich následné prehĺbenie o vlastné zistenia. Práca sa zameriava jednak na fenomén temného cestovného ruchu ako celok, ale i na jednu z najcharakteristickejších atraktivít temného cestovného ruchu v Českej republike - Pamätník Terezín. Využitím metódy dotazníkového výskumu sa analytická časť práce sústredí na výskum mienky obyvateľov Českej republiky na tento fenomén, jeho súčasný stav, motiváciu a ochotu zúčastniť sa na temnom cestovnom ruchu a ich povedomie o Terezíne ako atraktivite temného cestovného ruchu.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses