Obecné nařízení o ochraně osobních údajů a jeho dopad na Českou republiku - Štěrba, Ondřej; Boháček, Martin, 1947-; Věžníková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce se zabývá přijetím Obecného nařízení na ochranu osobních údajů, které vstoupí v platnost v květnu roku 2018. Cílem práce je poskytnout přehled dosavadní právní úpravy a následně přijímaného nařízení, zanalyzovat nejdůležitější změny v úpravě a porovnat je mezi sebou. Praktická část práce se zabývá dopadem Obecného nařízení na konkrétní obchodní společnost v České republice, na které jsou ukázány dopady nařízení a co jsou obchodní společnosti nuceny změnit v oblasti ochrany osobních údajů.
Vedoucí práce: Martin Boháček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses