Marketingová komunikace Mistrovství Evropy v basketbalu žen 2017 - Horáková, Jana (2017)
Předmětem této diplomové práce je analýza marketingové komunikace sportovní události, konkrétně Mistrovství Evropy v basketbalu žen 2017 (FIBA EuroBasket Women 2017). Cílem práce je identifikovat příležitosti pro zlepšení marketingové komunikace mezi organizátory a fanoušky a připravit návrhy pro zlepšení komunikační strategie sportovních událostí v budoucnu.