Odpovědnost za vadné plnění zájezdu - Vacuška, Lukáš (2017)
Diplomová práce se zabývá odpovědností z vadného plnění zájezdu. Cílem práce je rozbor a zhodnocení právní úpravy v této oblasti. Vedle vymezení důležitých pojmů, vad a jejich kategorizace, nároků plynoucích z vadného plnění zájezdu a jejich uplatňování věnuje autor zvláštní pozornost rovněž institutu újmy za narušení dovolené.