Odpovědnost za vadné plnění zájezdu - Vacuška, Lukáš; Hásová, Jiřina, 1954-; Švarc, Zbyněk, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce se zabývá odpovědností z vadného plnění zájezdu. Cílem práce je rozbor a zhodnocení právní úpravy v této oblasti. Vedle vymezení důležitých pojmů, vad a jejich kategorizace, nároků plynoucích z vadného plnění zájezdu a jejich uplatňování věnuje autor zvláštní pozornost rovněž institutu újmy za narušení dovolené.
Vedoucí práce: Jiřina Hásová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses