Centralizace testovacích aktivit a koncept "Test Center of Excellence" - Čemusová, Jana (2017)
Pojem sourcingu je v oblasti informační technologií stále diskutovanější a v oblasti managementu kvality softwaru to platí dvojnásob. Téma diplomové práce Centralizace testovacích aktivit a koncept Test center of excellence popisuje a analyzuje jeden z konceptů managementu kvality. Analýza toho konceptu probíhala v organizaci, v níž byl tento model implementován, zhodnocuje výsledky této transformace managementu kvality, přičemž navrhuje podněty pro zlepšení. Výsledky práce jsou v první řadě uplatnitelné pro management Testovacího centra dané společnosti, ale také zobecnitelné pro společnosti, jež se na podobnou transformaci chystají. Výsledky dále mohou sloužit pro studijní účely.