Centralizace testovacích aktivit a koncept "Test Center of Excellence" - Čemusová, Jana; Doležel, Michal; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Pojem sourcingu je v oblasti informační technologií stále diskutovanější a v oblasti managementu kvality softwaru to platí dvojnásob. Téma diplomové práce Centralizace testovacích aktivit a koncept Test center of excellence popisuje a analyzuje jeden z konceptů managementu kvality. Analýza toho konceptu probíhala v organizaci, v níž byl tento model implementován, zhodnocuje výsledky této transformace managementu kvality, přičemž navrhuje podněty pro zlepšení. Výsledky práce jsou v první řadě uplatnitelné pro management Testovacího centra dané společnosti, ale také zobecnitelné pro společnosti, jež se na podobnou transformaci chystají. Výsledky dále mohou sloužit pro studijní účely.
Vedoucí práce: Michal Doležel
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses