Německo : ekonomika a postavení na mezinárodním trhu cestovního ruchu - Mirschitzka, Thomas; Abrhám, Josef; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tématem práce je Německo: ekonomika a postavení na mezinárodním trhu cestovního ruchu. V první kapitole je čtenář seznámen se základními relevantními pojmy týkající se cestovního ruchu. Druhá kapitola je věnována Německu a jeho současné ekonomické situaci. Postavení Německa na mezinárodním trhu cestovního ruchu je analyzováno ve třetí kapitole, která je shrnuta pomocí SWOT analýzy. Poslední kapitole je věnována Bavorsku a jeho významu pro Německo v oblasti cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses