PODNIKATELSKÝ PLÁN : rezervační online platforma s návrhy marketingového využití - Demuthová, Martina (2017)
Diplomová práce se zaměřuje na podnikatelskou příležitost zpracování online platformy a mobilní aplikace pro kadeřnictví, později s možností expanze i do dalších wellness oborů. Cílem práce je analýza této podnikatelské příležitosti prostřednictvím vytvořeného podnikatelského plánu, který má za cíl ověřit potenciál navrženého produktu. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí; první část se zabývá teorií podnikatelského plánu a jeho doporučenými náležitostmi, druhá část pak reflektuje tyto teoretické poznatky do praxe prostřednictvím vypracovaného podnikatelského plánu pro nově vzniklou online platformu. Teoretickou a praktickou část doplňuje 2. kapitola představující podnikatelský záměr, možnosti dalšího marketingového využití navrhovaného produktu a zároveň shrnuje provedený výzkum.