PODNIKATELSKÝ PLÁN : rezervační online platforma s návrhy marketingového využití - Demuthová, Martina; Vávra, Oldřich; Tahal, Radek, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zaměřuje na podnikatelskou příležitost zpracování online platformy a mobilní aplikace pro kadeřnictví, později s možností expanze i do dalších wellness oborů. Cílem práce je analýza této podnikatelské příležitosti prostřednictvím vytvořeného podnikatelského plánu, který má za cíl ověřit potenciál navrženého produktu. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí; první část se zabývá teorií podnikatelského plánu a jeho doporučenými náležitostmi, druhá část pak reflektuje tyto teoretické poznatky do praxe prostřednictvím vypracovaného podnikatelského plánu pro nově vzniklou online platformu. Teoretickou a praktickou část doplňuje 2. kapitola představující podnikatelský záměr, možnosti dalšího marketingového využití navrhovaného produktu a zároveň shrnuje provedený výzkum.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses