Marketingová analýza vybraného podniku cestovného ruchu - Gergelyová, Nina; Kvítková, Zuzana; Jenčková, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Táto diplomová práca je zameraná na analýzu súčasnej marketingovej politiky a stratégie vybraného stravovacieho podniku. Obsah je rozdelený na teoretickú a praktickú časť. V prvej teoretickej časti práca definuje cestovný ruch, jeho služby a špecifiká stravovacích služieb. Zaoberá sa strategickým marketingom v gastronomických zariadeniach a malých podnikoch. Druhá časť využíva teoretické východiská a analyzuje vybrané, konkrétne bistro. Metodika pozostáva zo situačnej analýzy, analýzy marketingového mixu, a marketingového výskumu. Cieľom je zhodnotiť súčasnú marketingovú stratégiu a pre jej zefektívnenie navrhnúť strategické kroky a ciele pre nasledujúci rok 2018. Závery z tejto diplomovej práce môžu byť majiteľmi bistra využité pre podporu ich podnikania a strategických zámerov do budúcna.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses