Analýza procesu výběru náborového informačního systému - Kománková, Kateřina; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Cetkovský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se věnuje procesu výběru personálního náborového informačního systému jako důležitého nástroje při zabezpečování lidských zdrojů v organizaci. Cílem práce je analyzovat tento proces a zachytit jeho komplexnost. Formou případové studie jsou analyzovány kroky, kterými společnost při výběru informačního systému prochází. Identifikována jsou také úskalí procesu a měkká kritéria výběru jako přidružená součást funkcionalit systému. Na dlouhodobějším projektu ve společnosti Mark2 Corporation je ilustrována detailní analýza potřeb náborového oddělení. V jejím rámci jsou také analyzovány vybrané náborové aplikace, včetně jejich vývoje během 2 let. Kontextem je vývoj trhu práce v České republice, který vytváří stále větší tlak na náborová oddělení.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses