Možnosti podpory majitelů ohrožených památek - Zelinková, Barbora; Kouba, Vojtěch, 1983-; Novák, Zdeněk, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce se věnuje problematice ohrožených památek v České republice a možnostem jejich obnovy. Popisuje práva a povinnosti vlastníků a podrobněji se věnuje dotační politice státu, veřejné správy a neziskového sektoru. Následná analýza Seznamu ohrožených památek rozděluje tyto objekty podle vlastnictví, doby vzniku, stavu památky a procesu obnovy. V závěru jsou rozpracovány příklady ohrožených památek s důrazem na jejich obnovu a návrh jejich využití v budoucnu.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses