Digitalizace v prostředí ligy malého fotbalu v ČR - Křížek, Tomáš (2017)
Diplomová práce si klade za cíl vývoj aplikace pro malý fotbal podle principů Fotbalové revoluce. Z tohoto důvodu je provedena analýza úrovně digitalizace v malém fotbalu a fot-bale v ČR. Poté je na základě zjištěných poznatků navržena aplikace a následně také vyvinuta a otestována. V závěru práce jsou zhodnoceny cíle a přínosy práce.